30 - Om det här vore min sista dag

Så skulle jag inte leva imorgon och inte få uppleva 2011. Det vore väldigt trist, så vi får hoppas att det inte är min sista dag i det här livet! :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!

29 - Min favoritsemester.

Åh vad svårt. Jag tycker om alla mina semestrar som jag varit på. Men då jag och Erik var iväg tillsammans i somras är nog ändå min favorit.


28 - Det här saknar jag

Jag saknar min familj och mina vänner i Skellefteå. Det känns som att det var länge sedan vi sågs även fast vi var där i helgen..



27 - Det här skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor

Jag skulle resa för en del av pengarna i alla fall.



Sen skulle jag nog försöka lägga undan lite inför framtiden.

26 - Mina rädslor och fobier.

- Jag hatar sand! Det är torrt, smutsigt, obehagligt och äckligt!
- Kom inte nära med en nål eller en spruta, då får jag panik!
- Getingar är inte mina vänner.

Det var en del av mina rädslor och fobier.

25 - En första

Renoveringen på våran lägenhet får bli "en första". Det var första gången jag renoverade. Det var ett långt projekt som tog mycket tid och energi. Men nu är det klart och det känns så skönt! :)

24 - Det här får mig att gråta.

Det finns mycket som får mig att gråta.
Jag är väldigt känslig av mig..

23 - Mitt livs kärlek

Erik, mitt hjärta. Jag beundrar ditt lugn och din ödmjukhet. Din styrka och din uthållighet. Din medkänsla och förståelse för andra. Den kärlek och trygghet som bara du kan ge är obetalbar.

Att träffa dig och att få vara en del av ditt liv är det absolut bästa som har hänt mig. Den kärlek jag känner för dig är obeskrivlig! Jag ser en framtid tillsammans med dig, och jag kan bara hoppas att du känner på samma sätt. Jag älskar dig. Du är mitt livs kärlek


22 - Min dag i bilder.

23 december 2010.



21 - Det här vill jag bli när jag blir stor.

Den här punkten anser jag vara STRUKEN. Hur kul är den på en skala mellan 1-10?

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Det blir ett monsterpass imorgon, 12.00 - 22.15. Sen på onsdag blir det att tvätta på morgonen sen bär det av mot Skellefteåååååå!!! :)

20 - Mina drömmar.

Egentligen är det punkt 19 idag. Jag som liten. Men jag tänker att jag sparar den till lite senare i veckan då jag är hemma i Skellefteå. Då kan jag sno lite bilder av mamma också från då jag var liten!

Så dagens punkt blir Mina Drömmar.

Det första jag kom på nu var en dröm jag hade i natt. Jag och min bror sprang runt i skogen i drängsmark och jagade älg! Det var flera hundra människor som sprang runt och letade älgar, och den som sköt en först skulle vinna. Tyvärr ringde väckaren just när jag och Mikael fick syn på en älg, så jag fick inte veta hur det gick. Hehe, drömmar kan vara konstiga ibland.

Annars då. Mina framtidsdrömmar? Jag vill se världen. I alla fall en del av den.. jag älskar att resa! Sen vill jag bilda en familj, skaffa barn och köpa ett hus. Större krav än så har jag inte. Det skulle väl inte skada att vinna en miljon eller två, men så länge kärleken mellan mig och Erik håller i sig och vi är lyckliga så har jag det bra.

18 - Dåliga vanor och laster.

Min dåligaste vana (tror jag) är att jag skjuter upp saker. Jag tänker ofta "jag gör det sen".. Vilket inte är så bra. En annan (jätte) dålig vana jag har är att jag ofta sätter mig själv i försvarsställning - vilket leder till att jag blir irriterad då jag inte borde. Onödigt. En tredje grej är att shoppa. Looooove it! Kanske inte heller så bra.

Laster då? Hmm...  Godis är nog min största last. Jag äter betydligt mer sött än vad jag borde. Om jag bara kunde få motivationen till att röra på mig (träna/motionera) överhuvudtaget så skulle det vara bra.. eller bättre i alla fall. Nu sitter jag bara och blir fet istället.

Så, nästa punkt imorgon då: Jag som liten.


17 - Ett favoritminne.

Det är svårt att favoritisera ett minne. Det finns så många fina och bra..

Men ett minne som jag har - som jag aldrig kommer att glömma, är när jag åkte till Göteborg för första gången och träffade Erik. Det är ett minne som jag håller kärt och ett minne som aldrig kommer att försvinna.

" När planet skulle landa i Göteborg kunde jag inte sluta le för mig själv. Det pirrade i magen och jag var nog lite smått nervös. Erik ringde nästan innan jag hunnit ur planet och frågade hur det gick. Vi kom överrens om att jag skulle hämta väskan så skulle vi ses utanför. Jag vet att jag tänkte " tänk om jag inte känner igen honom? ".
När jag hämtat min väska ringde jag och sa att jag var på väg ut. Han skulle komma och möta mig. Shit vad det pirrade! När jag kom ut genom dörrarna på Landvetter så såg jag på en gång vem Erik var. Han hade endast en röd pikétröja och ett par jeans på sig - han var så snygg! Jag kom ihåg att han såg så lugn och avslappnad ut, inte alls så pirrig och halvnervös som jag kände mig! Vi gick fram till varandra och sa "hej", sen fick jag en puss och nervositeten försvann med detsamma..
"

Där har ni historien om när jag och Erik träffades för första gången, och det är ett utav mina favoritminnen.

16 - Det här har jag ätit idag.

Jaaa.. världens tråkigaste punkt kanske.
Här kommer det:

-en banan
- ett äpple
- varmrökt lax + romsås
- ananas
- ett till äpple
- nån skiva salami
- lite godis

Nu ska jag mysa lite med Erik innan han ska sova. Han åker till GBG imorgon vid lunch, så vi kommer inte att ses i helgen. Jag jobbar. Hade hellre följt till Göteborg.. men men, that's life.

15 - Min favoritplats.

Jag har ingen specifik favoritplats om jag ska vara ärlig. Jag trivs bäst där mina nära och kära finns. Mina vänner och min familj. Om jag får vara där de finns så mår jag bra. Så man skulle kunna säga att min favoritplats är där mina favoriter finns! ♥ ...annars är det nog sängen! Haha!

14 - Bloggfavoriter

Jag läser för det mesta mina nära och käras bloggar:

Mamma
Pea
Maria
Malin

Det känns bra att kunna hålla sig uppdaterad om vad som händer hemma i Skellefteå då jag inte längre finns kvar där. Sen finns det såklart andra bloggar jag läser med, men de här besöker jag varje dag. Andra kan det gå någon eller några dagar mellan. Till och med veckor ibland.

Nu ska jag ta tag i livet och vika lite tvätt. Jippi!

13 - Mitt hem

Mitt hem är inte bara mitt. Jag delar det med min livskamrat och andra hälft.



Det är vårt hem.


12 - I min handväska



Jag brukar ha mycket mer skräp i min handväska, men det ser ju helt okej ut! Jag hade min kamera i väskan också, men eftersom att jag valde att ta en bild med den så syns den såklart inte på bilden.

11 - Mina syskon.

Den här punkten kan ha en tendens att bli väldigt lång... Jag har nämligen 9 otroligt underbara småsyskon. Skulle jag skriva om alla så skulle det bli en hel bok, därför väljer jag bara att säga att jag älskar alla nio otroligt mycket!

Mikael Lidman.
Lisa Lidman.

Lewi Långdahl Lidman
Elwin Långdahl Lidman
Tori Långdahl Lidman

Pontus Grenholm
Emma Grenholm

Tim Phiusuri Lidman
William Phiusiri Lidman

Kärlek! ♥

10 - Det här hade jag på mig idag.


Har jobbat heeeeela dagen.

9 - Min musiksmak.

Haha jaaa.. Jag kan inte säga att jag har någon musiksmak direkt.
Jag tycker om lite gott & blandat. "All-ätare" som det också kallas.

8 - Ett pinsamt ögonblick.

Jaaadu. Jag har nog lyckats med en hel rad av pinsamheter under mitt liv. Tyvärr är det sånna tillfällen som man gärna förtränger och inte alls vill komma ihåg. Sååå.. ett pinsamt ögonblick?


Ett som jag kan komma på är när jag och Erik var i Kroatien i somras. Vi gick på strandpromenaden och stannade till vid en sån där gatumålare som målar porträtt av folk. Det satt en söt tjej där och blev avmålad, och bilden blev riktigt bra. Jag böjde mig mot Erik och viskade "Hon blev snyggare på bilden än vad hon är i verkligheten." En liten flicka som stod brevid började fnissa - Hon var svensk! Shit vad pinsamt.. Vi skyndade oss därifrån. Jag vet fortfarande inte om tjejen som blev avmålad var Svensk eller inte. Om hon hörde eller inte.. Men för mig var det ett pinsamt ögonblick.

Matsumoto.

Mjaaaaooou!


7 - Min bästa vän.

Den här punkten är svårformulerad, krånglig, jobbig men ändå så enkel! Genom åren har jag haft många "bästisar".. Alla har betytt mycket för mig på sitt sätt.

De flesta relationerna tonas ut och försvinner med åren. Men det finns ett fåtal som alltid står kvar vid ens sida. Det är de personerna som man kan dela allt med och lita på. De är ens bästa vänner - vad som än händer!

saknar dig


6 - Fem saker ni inte visste om mig.

1. Jag dricker inte alkohol. Nästan inte i alla fall. Det händer ibland att jag kan dricka en drink eller två. De som känner mig vet hur jag fungerar.. Alla andra ser ut som ett frågetecken när jag säger att jag inte dricker.

2. Jag hatar att vara ensam. På dagarna är det inte så farligt, bara tråkigt.. men om jag ska sova själv så får jag ångest! Oftast så kommer det en tår eller två. Det är löjligt - jag vet.. Men jag hatar att vara ensam.

3. Jag älskar att "fixa". Om vi har bjudig hem gäster t.ex så anstränger jag mig mycket för att det ska vara fint! Lägga upp ost och kex fint på fat tillsammans med en massa uppskuren frukt. Fina upplägningar på tallriken vid middagar, tända ljus osv. Jag tycker om när det är fint och mysigt.

4. Jag tycker inte om att antränga mig fysiskt. Träna.. vad är det? Visst, en promenad ibland och kanske simma någon gång- men that's it! Det straffar sig väl när jag blir äldre antar jag. Men soffan är sååå mycket skönare!

5. Jag tycker inte om spya. Jag hatar att kräkas, jag tycker inte om då någon annan kräks eftersom att det framkallar kräkningar hos mig med. Det är äckligt och det luktar illa. Jag tycker inte om spya.


Det var 5 saker om mig som ni troligtvis inte visste!

5 - Vad är kärlek?

För mig är kärlek det underbaraste som finns! Det finns flera olika typer av kärlek..

Kärlek till min Erik.
Kärlek till min familj.
Kärlek till mina vänner.

Kärlek är något som alla borde få uppleva - det får en att må bra.

Kärlek ♥


4 - Min önskelista.

Har funderat på vad jag ska skriva på den här punkten egentligen..
Materiella ting är ingenting jag vill ha eller önskar mig.

Jag har otroliga vänner.
En underbar familj.
..och en fantastisk sambo och pojkvän.

Mer än så önskar jag mig inte.

3 - Mina föräldrar

Jag kan börja med att berätta att min mamma heter Annica och min pappa heter Hans. De var tillsammans många år gick skilda vägar -94 (?) tror jag bestämt, då hade jag hunnit fylla 6 år.

Efter skilsmässan flyttade jag och mina syskon tillsammans med mamma där vi bodde mestadels av tiden. Varannan helg och vissa lov spenderade vi hos våran pappa.

Min mamma. Jag älskar min mamma. Hon är den underbaraste människan på jorden, och ingen kan förstå mig så bra som hon kan. Hon är en riktig kämpe som aldrig ger upp. Tjurskalle som bara den! Men ingen kan komma och säga att hon inte har ett hjärta av guld.

Min pappa. Jag älskar verkligen min pappa, även om han kan konsten att ställa till det för sig lite. Jag är verkligen glad att vi har så bra kontakt som vi har idag, för han är verkligen en underbar person!

Kort och gott. Mina föräldrar har gjort mig till den jag är idag, och det är jag glad för. Det känns bra att kunna se tillbaka och tänka att jag har haft en bra uppväxt ♥

2 - Min första kärlek

Vad ska man räkna som den första kärleken? Jag vet inte.
Är det då man sprang runt på gräsmattan tillsammans med gannpojken då man var liten?

Jag vet fortfarande inte. Men det jag vet är att den första kärleken slår ner som en blixt och försvinner lika snabbt igen.

1 - Om mig.

Vad jag heter det vet ni redan, men jag kan tala om det för er ändå. Mitt namn är Johanna Carolina Lidman. Jag är född den 9 januari 1988 på Skellefteå lasarett.

Just nu är jag bosatt i Solna tillsammans med världens underbarste kille. Hit flyttade jag i mars detta år, och jag trivs som fisken i vattnet.

Jag har för tillfället två olika jobb. Ett som mötesbokare åt ett företag som heter LenQo. Det andra jobbet jag har är på ICA Maxi i delikatessdisken.

Min fritid spenderar jag mestadels tillsammans med min sambo sen jag flyttade till stockholm, men då jag inte myser med honom så simmar jag tillsammans med min granne eller umgås med min kära vän Sanne.

Jag som person är oftast glad och positiv (även jag har mina svackor). Jag är omtänksam och bryr mig mycket om min omgivning. Sen älskar jag att mysa!


En ny rubrik varje dag.

Tog den här listan från Maria.

Kort och gott, dessa 30 små ord ska pryda ens rubrik för var dag, denna mörka månad. Och sen såklart skriva ett inlägg om varje rubrik. Så nu uppmanar jag er alla att göra samma sak som jag!


01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 5 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Min favoritplats
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Mina drömmar
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Min dag i bilder
23 – Mitt livs kärlek
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor/fobier
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

RSS 2.0