Jag ska måla hela världen lilla mamma..


Snälla förkylning, gå din väg! Jag orkar inte med dig mer.

Huvudet känns som en bowlingklot idag + att det värker. Tror jag har feber, men jag vet inte säkert eftersom att jag inte hittar febertermometern. I vilket fall som helst så känns det piss att känna sig dålig - på min lediga dag dessutom! Hoppas på att känna mig bättre lite senare, annars blir det nog att ringa och förvarna jobbet för eventuell sjukling imorgon. Vill helst inte det..

Små små flyttfåglar...

Det finns många funderingar kring flytt, jobb och skola. Vad ska man göra i livet? Vart man ska ta vägen? Vart har man sina vänner? Vilka är ens vänner?

Om du blundar hårt och tänker efter så vet du vilka som bryr sig, vilka som finns för dig vilken tid som helst på dygnet. Familj och vänner. De är de bästa du någonsin kommer att ha, no matter what! Kom ihåg det.


(även ni som inte är med på bild betyder massor, ni vet vilka ni är!)

Godmorgon världen!

Har det otroligt bra i våran otroligt sköna, varma & gosiga säng. Känns surt att stiga upp och jobba 10-20 idag faktiskt. Men vad ska man göra? Det är bara att "bita i det sura äpplet".

Nu ska jag försöka hinna äte lite frukost - är hungrig som en varg!



Känner mig som en seg råtta.

Vart tog energin, orken och lusten vägen?




Happy in the rain.


Jag är en pms-kossa och jag vill äta allt!

Har fått lite klagomål på grund av för dålig uppdatering här på bloggen! Men jag har inte speciellt mycket att skriva heller. Där av min tystnad.

Jag jobbar och sliter igen efter semestern. Det känns lite upp och ned just nu, men jag hoppas att det övergår till att bli stabilt snart på den fronten. Min mage pallar inte för mycket stress har jag upptäckt, så det är nog bäst att lyssna på kroppen och ta det lite lugnt.

Annars då? Vi har tittat på en lägenhet som vi mycket gärna vill ha. Problemet är att det kommer att bli lite för tight att hinna sälja vår egen innan budgivning och köpa den andra. Så det blir förmodligen ingenting.


Sen hade jag inte mycket mer på hjärtat. Hoppas på G+ i betyg för detta inlägg.
Puss och Kram skumbanan!

You, only you! ♥


Borde verkligen sova...

Fy skäms på mig! Ska upp om lite mindre än 5 timmar. Oj oj vilken dag det kommer att bli imorgon. Någon frivillig som vill slå mig i huvudet så att jag somnar? Inte? Riktigt säkert?
..då får jag väl krypa ner hos min skatt och försöka somna igen.

Godnatt.

 


Back to work...

Snart är semestern slut och man får lov att gå tillbaka till vardagen. Det är skönt på ett sätt, men samtidigt inte. Det har varit så skönt att tillbringa sista semesterveckan hemma i Skellefteå med familjen! ♥


"Fasters" älskling!


RSS 2.0