Tar en paus här. Igen.

Känner att jag velar lite fram och tillbaka här och att jag inte är så bra på att uppdatera. Jag har skaffat en annan typ av blogg där jag lägger upp bilder, det är ändå det jag lägger upp mest här med. Så om ni vill kan ni klicka på länken nedan och kika in där. Kram

http://johannalidman.tumblr.com/

Många tankar och funderingar...


"Just because you don't see it, doesen't mean it isn't there "

Puppies!

Nu har Peas franska bulldog Nova fått underbara små valpar!! :)


Måndag

Ny vecka, nya tag. Varken jag eller Erik är av med förkylningen än, men vi är tillräckligt friska för att jobba i alla fall. Det är ganska tråkigt att bara gå hemma, så det känns skönt med lite vardag igen. Håller tummarna för att jag ska kunna börja träna snart igen, kommer inte att bli kul på skidresan annars. Mina ben och fötter kommer att göra så ont om jag inte hinner träna upp dem lite.. Den som lever får se.

Nu är min lunch slut, tjingeling!


Vill ha, vill ha, vill ha!!


* Host, host *

Idag snörvlar och hostar både jag och Erik. Tråkigt att vara sjuk.. Vi ska lägga oss i soffan och se säsong 5 av vänner snart. Eriks dator är inte så snabb bara, och "min" dator har ingen HDMI-utgång, så det går inte att se via datorn på tvn med den. Kanske borde göra lite te med honung? Det borde lindra hostan och halsontet lite i alla fall.


Alla hjärtans dag.

Spenderas i soffan tillsammans med älsklingen. Mysfaktorn är hög! ♥ Puss på er!




Söndag

Japp, det blev långfärdsskridskor idag. Lite ovan så det gjorde ont i mina fötter.. Men vilket väder det var! Fantastiskt vackert!! :) Låter bilderna tala för sig själva.


Lördag.

Jobbar på som vanligt idag. Idag eller imorgon blir det nog en liten tur på isen för mig och Erik. Jag hoppas på att kunna byta tid imorgon så det blir då, det ska vara bättre väder nämligen. För övrigt är det kallast i världen på jobbet. Tror att jag kommer att dö av frostskada! Nej, inte riktigt, bara nästan.

Skänk lilla Cia till mig?


Onsdag.

Är ledig idag. Känns bra, men lite långtråkigt ändå. Det är lite både och. Igår så kollade jag runt lite på nätet för att se vad det finns för fina resmål att åka till. Om vi kan göra som vi vill så kommer jag och Erik att åka på en 3-4 veckor lång semester vid den här tiden nästa vinter. En fundering är Thailand - Kambodja - Vietnam. Men det krävs mycket planering och det viktigaste av allt: pengar. Så vi får väl se vad som händer, men det ser inte helt fel ut va?






Söndag.

Ikväll ska vi mysa bara vi två! ♥

Morgonmys!

Man måste passa på när man har privilegiet att mysa med den här lilla tjejen på morgonen. Idag åker de hem.. Vill verkligen att de ska flytta till el Stockholmo snarast. Komsi komsi! :)


Godmorgon!

Välkommen lediga helg, som jag har saknat dig! Ska studsa in i duschen nu för att sen gå ut i det fina vädret. Den här tjejen tycker att det är dags att kliva upp nu.


RSS 2.0