Midsommarhelgen


+ Vi hade riktigt trevligt i halmstad.
- Jag har fått feber och riktigt ont i halsen.


I've got a lot to do today.

Vi börjar med jobb 10-19, sen kommer familjen ikväll (wiiie) + att vi har tvättid och dessutom måste både jag och Erik packa våra väskor ikväll, eftersom att vi åker iväg till Halmstad över midsommar.

That's it.
Nu måste jag rusa!

Grattis till dig min lilla prinsessa på 7-årsdagen! ♥


Tänk att tiden går så snabbt! Längtar till imorgon när vi ses! :)

Thoughts can change your life!


The Hangover, part II

Ikväll hoppas jag och Erik på att få oss ett gott skratt eller två! Vi ska nämligen se Baksmällan, del 2 på bio! Av allt jag har läst och hört om den så ska den vara minst lika bra som ettan, så vi får hålla tummarna för det!



Nu ska jag pallra mig iväg till ICA för att handla lite nödvändigheter.
Smell you later! :)

Måndag.

Idag var jag på gymmet för första gången på över 2 månader! Känns bra. Ska försöka komma igång igen nu! Har ju haft förkylningar och resor som har gjort att det inte har blivit av på ett tag, men nu så! Tyvärr känner jag av min senaste förkylning lite än, så jag får nog ta det lite lugnt nu i början och hoppas på att det går bra så att jag inte blir sjuk igen, det orkar jag inte med!

Förresten så får ni säga hej till våran nya gäst, London!


Vi är fågelvakt nu i 3 veckor (Erik är redan less) åt pappa & Jing när de är i Thailand.

Lördag.

Idag har jag och Erik vart på en liten utflykt i Stockholms skärgård. Vi hittade ett lugnt ställe ute på klipporna i Sandhamn där vi bara satt njöt av det underbara vädret!



Ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på ännu, hoppas på att Jane och Johan inte har några planer så att vi kan umgås med dem! Det var riktigt länge sen nu, så det skulle vara supermysigt! Nu ska jag plocka undan lite och göra mig i ordning för kvällen, vad än det nu blir!

Om jag är lite avis? JA!

img_9988 (MMS)

Om jag är lite avis? JA! Nu har bror min och hans flickvän skaffat valp! Världens sötaste Cia! SÅ HIMLA KUL FÖR ER!!! :) Jag hoppas att vi kan åka upp till Skellefteå och våldgästa i sommar, annars får ni lov att komma ner så att vi får träffa den lilla krabaten!! :)


You let me longing for you...





Onsdag.

Vad hände med det fina vädret som skulle vara idag? Jag ser då absolut ingen sol och inga +25°C ... Det är min vanliga tur det. Får väl se vad som går att hitta på istället då.. Förslag någon?

Måndag.


Idag åkte lillasyster hem.


Because when the sun shines, we'll shine together


Det känns skönt att du är hemma igen. Jag har saknat dig! ♥

The heat is here and the sun is shining!

Guuuud vilket underbart väder det är idag!  Jag känner mig fortfarande som en slemboll med huvudvärk, men jag ska försöka sitta ute på balkonen en liten stund i alla fall. Det är ju så fint ute! +25°C i skuggan, och klockan är bara 10.00, LOVELY!

You give me the kind of feeling people write novels about..


Fredag.

S U C K ! säger jag bara.. Igår mådde jag relativt bra och tänkte att idag skulle det vara ännu bättre, och att imorgon så ska jag jobba igen..  Men jag är sämre idag än vad jag var igår!? Vad hände..? Jag vet inte hur jag ska göra om jag ska vara hemma imorgon också eller om jag ska trotsa och gå till jobbet? Fan också.


Videosamtal, Sverige - Hong Kong.



Pratade nyss med hjärat via skype på telefonen. Saknar! ♥

Onsdag.

Idag är det liv och rörelse i Solna. Det är väldigt många som tar studenten. Det spelas hög musik (känns nästan som att det är inne hos mig det spelas) och det skriks och det flamsas! Jättekul för deras skull.. synd bara att jag har ont i huvudet och helst vill sova.

Grattis i alla fall till dem som tar studenten!
Nu ska jag gräva ner mig.

RSS 2.0