Godmorgon världen!

Idag börjar jag inte jobba förrän kl 15.00, så jag tänkte passa på att gå iväg och kika på lite golv och tapeter bland annat! :) Vi satt uppe ganska länge i går och funderade på vad vi är ute efter egentligen, och vi har kommit en bra bit på väg!

Nä, nu ska jag ta tag i livet, äta lite frukost och gå iväg!

Måndag.

Sålt bilen - Check!
Köpt lägenhet - Check!

Det blev som vi tänkt i helgen. Så nu kommer alla minuter och sekunder gå till renoveringsplaner. Jag fattar egentligen inte att vi ger oss in på detta igen!? Men jag tror att det kommer att bli suuuperbra! :)


Fredag.

Ikväll blev det karlarna som fick laga middag (lite under tvång) men det gick bra och blev riktigt lyckat! :)



Har bara haft en mysig hemmakväll i soffan med bl.a idol som underhållning. Mys!

Den här helgen kommer förmodligen att vara väldigt händelserik. Imorgon jobbar jag och då kommer nog Erik att sälja bilen (hoppas, hoppas, hoppas) Sen på kvällen ska vi på Raw Comedy Club - hoppas verkligen att det är bra! Sen på söndag kan det hända att vi blir lägenhetsägare, igen!

Nu ska jag lägga mig, annars kommer jag att vara som en zombie imorgon (förmodligen kommer jag vara som en ändå). Godnatt folket!

Onsdag.

Nu har Pea anlänt till el Stockholmo, the big city! Vi kom just tillbaka efter ett 1½ timmes långt gympass. Feels great! Vi ska duscha och svida om till något annat än äckliga svettiga gymkläder och sedan bege oss mot Solna C för att kika på en ny mobil åt Pea. Efter det ska vi hämta upp Nova på Eriks jobb och gå på hund-date! Mys! :)


Tisdag.

Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas Hoppas

Nu har vi hittat en ny lägenhet som vi verkligen hoppas på. Det är en 3a på 84kvm som är ett renoveringsobjekt. Vår lägenhet kommer att dyka upp på hemnet.se på onsdag någon gång, så vi får hoppas att det finns många som är intresserade!

Här har ni bild på planlösningen på den lägenheten som vi är intresserade av att köpa:


.              Nuvarande planlösning:                                  Tänkt planlösning:




Tror verkligen att det skulle passa oss perfekt! Så håll alla tummar och tår för att det kommer att lösa sig så att vi kan köpa den här lägenheten! :)

Nu ska jag slänga i mig min omelett sen ska jag springa till jobbet!

Onsdag - Ledig.




Kloka ord en dyster onsdag. Just nu har jag hamnat i en fångstgrop och måste komma på ett sätt att kravla mig ur det förbannade hålet innan någon kommer och sticker ett spjut i mig och gör slut på mig för gott. Det är den hårda och kalla sanningen.

Nu ska joag hoppa i duschen för att sedan bege mig till till Huddinge och träffa Monica och småsyskonen.

Smell you later!

Tisdag.

Ska klä på mig snart och pallra mig ut och gå en sväng. Eller kanske ta en runda på gymmet? Vi får se vilket det blir eller om det blir båda? Ska gå och hämta ut lite paket med hade jag tänkt, men det får nog bli efter jobbet.

Ha en bra dag.

Pissväder..



Jag hoppar över morgonpromenaden idag på grund av det urusla vädret och i brist på mina egna regnkläder. Har ingen lust att bli genomblöt. Vi håller tummarna för att YR.no har rätt om morgondagens väder så att jag kan gå då. Om man skulle äta någon typ av frukost nu kanske?

Söndagsmys!

Regnet öser ner och vi har det mysigt i soffan ♥

Har spelat bingolotto med Anna-Sofie idag - vi vann inget tyvärr.
Efter det blev det lite IDOL och nu ser vi slutet på True Talent.

Imorgon tänkte jag komma igång med att röra på mig lite. Förkylingen är väl nästan bra, jag har hosta fortfarande men promenader måste ju vara okej? Vi säger det i alla fall. Nu har jag släppt lös tyglarna alldeles för mycket.

Nu ska jag fortsätta mysa med min kärlek!

Ge mig?


Fan fan fan fan...

Varför ska väggar vara bärande? ..och varför ska det vara så dyrt att göra en beräkning på att sätta upp en balk istället för den bärande väggen? Life goes on.

Vi fortsätter att spana!

It's perfect! Really just perfect!



Precis så här skulle planlösningen se ut i våra drömmar! Ska ringa mäklaren idag och höra vad som sägs. Håll tummar och tår, för den här skulle vara perfekt!

Årets första kräftor!

Kvällen har spenderats hos pappa där det bjöds på kräftor! Det var riktigt gott och riktigt trevligt! :) Imorgon blir det eventuellt att följa pappsen och plocka lite svamp. Vi får se!



Nu ska jag krypa ner i sängen hos min älskling. Myyyyys!
Erik, om du bara förstod hur mycket du betyder!! ♥

Inspiration, idéer, mera inspiration och mera idéer..

Jag skulle så gärna vilja hitta en perfekt lägenhet att renovera och göra om. Vi har så många idéer på hur vi vill renovera och hur vi vill ha det! Hoppas att det dyker upp en lya snart innan jag spricker av längtan! :)


Hej hopp!

Har just smällt i mig lite hemmalagad fläskpannkaka, MUMS! :)

Jobbade non stop idag = 10.00-19.00 utan rast (med undantag för ett ynka toalettbesök). Det var inte riktigt meningen, men tiden sprang iväg och jag var inte hungrig. Nu är i alla fall delikatessdisken fin inför helgen! :)

Förkylningen fortsätter att göra sig påmind, men jag är feberfri idag i alla fall! (Hade feber igår på min lediga dag.) Tur att jag är ledig i helgen så att man hinner vila upp sig inför en ny arbetsvecka!

Uppdatering om lägenhet: Vi har inte hittat något ännu. Meeeeen som sagt, vi har absolut inte bråttom med att hitta något nytt heller! → Vi väntar på vårt lilla guldnäste!


RSS 2.0