Ladies night.






Fullt upp.

Jag fick jobbet, men jag vill inte ha det egentligen.

Nu har jag vart på en intervju idag, ska på en annan nästa vecka och har ett tredje jobb på G med. Jag måste få något av dem. Eller?



Imorgon kväll så kommer tjejerna hit, och jag längtar!
Det ska bli så kul att träffa alla igen.. :)

Jobb ?

Godmorgon världen!
Ska försöka städa lite här hemma så att det ser okej ut, sen ska jag göra mig i ordning eftersom att jag ska på en arbetsintervju kl 15.00. Vi får väl hoppas att det går bra. Som det ser ut nu så kommer det att vara riktigt obekväma arbetstider, så jag ska försöka få upp lönen en smula. Synd bara att jag är sämst på att prata för mig.. Aja, det går som det går.

Ikväll kommer Eriks mamma hit också, riktigt trevligt! :)

Nu ska jag ta tag i städningen så att jag hinner det jag ska. Uppdaterar här senare om hur det gick på intervjun. Okej? Tjing så länge!

Bojkottar BAUHAUS.

Nu är jag så less på detta Bauhaus så att jag vill kräkas. Ingenting kan de, och fel blir det alltid! Ringde ett kort samtal till K-rauta, och som det ser ut nu kan de hjälpa oss redan idag utan att det ska ta 2 veckor som det gör med Bauhaus fast de lovat att det ska ta 3 dagar.


Annars då?
Jo, vi ska foga ikväll. Hoppas att det flyter på som det ska så vi kan städa och få lite ordning här hemma sen.. Det är inte mycket kvar nu! :)

I helgen blir det dessutom tjejkväll ♥
+ att Eriks mamma ska komma och hälsa på oss. Mys!

Fattiglapp.

Ge mig ett jobb nu!

Det verkar gå i rätt riktning nu → framåt!

Nu är spegelgarderoberna uppe. Det saknas bara inredning i dem så att vi kan lägga in alla kläder, men det håller Erik på att fixa just nu! Sen ska vi kakla imorgon och sätta upp fläkten, sen är det bara lister och småtjoller kvar! :)

New haircut.


Nu har vintern kommit till Stockholm.


GUD SÅ IRRITERANDE!!!

Jag blir såååå less.. Var på Bauhaus och köpte spackel nyss. Nu när jag kommer hem och ska börja spackla tror ni inte att någon jävel har lämnat tillbaka en använd spackelhink?!? Jo, det är mellan 50-75% kvar i hinken... SUCK!!

Haha helt otroligt!

Tack lillebror för tipset om hur vi skulle fästa skenan på ett bra sätt i taket.. Tyvärr har vi inte kunnat testa det än eftersom att vi upptäckte att väggen var JÄTTE sned igår. Så då var det bara att börja bygga och göra den rak. Det flyter på bra här.. eller? Nu ska jag åka iväg till Bauhaus och köpa spackel så att vi kan spackla våran lilla utbyggnad.

Undra vad nästa problem kommer att vara? Taket kommer kanske att rasa? Lägenheten brinner upp? Ja.. inget utav det skulle förvåna mig.


Sakta men säkert...

Idag köpte jag ett bord + en matta till vardagsummet. Fint blev det! :)
Vi försöker sätta upp våra spegelgarderober men det dyker upp hinder hela tiden. Just nu så har vi upptäckt att det går en regel i taket just där vi vill sätta skenan, tyvärr är den inte i trä utan i stål.. Suck.


Söndag.

Hellooo!!

Idag har vi påbörjat kaklingen, men vi var tvungen att avbryta eftersom att kakelskäraren som vi har lånat är lite för liten för våra gigantiska plattor. Men det finns gott om annat att göra. Diska allt porslin och ställa in i skåp till exempel. Hoppas verkligen att allt det här stöket är över snart.. efter den här veckan hellst!

Sen hoppas jag på att få ett jobb snart med. Får ta och lägga ner 110% av min energi på att söka jobb istället för 85% som det är just nu. Ja, det var en liten uppdatering för stunden.

Saknar alla i Skellefteå ♥


En liten uppdatering.

Vi har fortfarande inte något fungerande internet, så jag använder Eriks iphone som modem just nu. Funkar riktigt bra faktiskt! Lägenheten är inte färdig än, men det börjar närma sig slutet..

Här är några bilder:



Det var kök och sovrum. Mer än så hinner jag inte nu. Ska fortsätta med det jag egentligen ska göra här vid datorn: Söka jobb!

RSS 2.0