Tisdag.

Det har varit riktigt riktigt skönt med en ledig dag idag. Har varit med bästa Sofia hela dagen! Supermysigt. Det ska verkligen bli kul att hon flyttar hit snat. Håller tummar och tår för att de hittar en lägenhet som passar snart!
Ska hoppa in i duschen nu, sen är det sängläge som gäller! Är sjukt trött.

På torsdag kommer Mikael, Maria och lilla Cia hit! ♥ Längtar så att jag spricker! Kommer att bli supermysigt att ha dem här hela helgen lång. Lite trist att både jag och Erik börjar bli förkylda bara. Hoppas att det går över!

Aja, duschen kallar!

Till farmor & farfar!


Lilla Julia ♥

Fredagsmys ♥

Efter jobbet blev det en timmes pass med BodyPump. Körde så att musklerna bara skakade!! Det var första gången jag var på ett sånt pass, men absolut inte det sista!

Har precis ätit middag med pojkvännen. Ikväll ska vi bara mysa framför tvn och rå om varandra. Jag jobbar imorgon, så det blir nog att lägga sig tidigt. Sov riktigt dåligt natten som var igen. Börjar vara riktigt less nu...

Ha en fin kväll. ♥

(Sovrummet, vår enda frizon i hela lägenheten just nu!)

Var bara tvungen att säga:

INTE KUL!!!


I need a break. Yes, I really do..

Jag kommer att ta en paus härifrån. Har ingen lust att skriva något så därför så får det vara tyst här tills vidare! KRAM ♥


Suck.

Nu har vi inte något badrum på ca 2-3 veckor. Känns rätt drygt.. :(


.

 


Mysig söndag.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi var en sväng i Solna centrum och köpte en ny innebandyklubba åt Erik, sen har vi bara slappat i soffan. Just sover faktiskt min andra hälft bredvid mig. Mys ♥


Party party


Onsdag.

Har precis kommit hem från gymmet för andra gången idag. Känner mig riktigt duktig faktiskt! Mina ben är verkligen som gelé just nu. Ska försöka ta tag i att laga lite mat snart, men det var precis som om att luften gick ur mig. Mycket skönt att sitta i soffan och bara ta det lugnt!

Nu blir det jobb i två dagar sen ledig helg! :)

Off to the gym.


Måndag.

Asså jag är så sjukt less och omotiverad idag. En riktig PMS-kossa! Blir nästan arg på mig själv.. Tur jag har två lediga dagar som väntar så att jag kan ladda upp batterierna ordentligt! :)


ZzzZZZzZZzzz

Inte kul. Är inne i en period där jag inte sover ordentligt på nätterna igen. Senaste 3-4 nätterna har jag vaknat flera gånger och bara snurrat runt. Lagom kul att börja jobba kl 7.00 då! Tur att det bara är till kl 13.00 idag! :)

Ha en fin dag!


Fredag.

Underbara fredag!

Idag är jag LEDIG! :) Ska snart kila iväg till ikea tänkte jag. Måste bara få svar av min andra hälft om det är okej att jag tar bilen. Men han har som vanligt fullt upp på jobbet så att han inte hinner med att svara på mina sms. Jag får ha lite tålamod.

Ikväll kommer fader med familj för att gratulera på min födelsedag (som var i måndags). Blir mysigt att ha dem här lite. De har ju inte sett lägenheten ännu! :)

Nu ska jag se till att göra mig redo att åka i alla fall. Har inte tid att ligga och slöa hela dagen!

Puss ♥




17.00-22.15

Ikväll blir det stängning på jobbet. Det var ett tag sedan jag stängde sist, men det ska nog gå bra! :)

Har varit duktig och vart på gymmet idag tillsammans med finaste Carro. Känns skönt att äntligen komma igång på riktigt! Börjar vara rätt mör i kroppen dock. Ska hoppa in i duschen nu och se om jag får igång värmen i kroppen innan jag ska till jobbet. Ha en fin kväll allihopa! ♥

Sleeping beauty.

Ja, det skulle kunna stämma in på mig. "Sleepy" i alla fall! Tur jag har sovmorgon imorgon! :)

Igår var det min födelsedag. Dagen började med sång och tårta på jobbet av mina fina vänner! Det betydde massor! När jag kom hem så hade Erik köpt 3 jättefina röda rosor samt en värdecheck på hårvård (klippning, färgning, slingning och hårspa). Värdet var alldeles för mycket! Men det uppskattas otroligt ska ni veta! :) Sen bar det av ut på restaurang där jag och Erik åt en trerätters och bara hade det mysigt. Så summa summarum hade jag en fantastisk födelsedag! TACK! <3


Söndag

Nu är snart min lediga helg slut. Det har varit riktigt skönt att få ha ledig helg tillsammans med Erik. Kommer faktiskt inte ihåg sist vi hade tid för bara varandra så som vi haft nu i helgen. Det har varit underbart!

Idag åkte vi förbi pappa och Jing och hälsade på lilla Julia. Sen åkte vi vidare till Nacka för att gratta Daniela på hennes födelsedag.

Nu ska jag ner i källaren och leta fram skruvdragaren så att vi kan sätta ihop vårt skrivbord som vi köpte igår!

Erik och brorsonen William!

Lillasyster Julia!

 


Finally friday!

" Nu är det slut på veckan, det är dags för fredags-myyyyyys! "


Första januari tjugohundratolv.

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i två år.. och många fler ska det bli! :)

JAG ÄLSKAR DIG ERIK!!


RSS 2.0