Saknar min lilla tjej!


Nej nu ger jag upp.

Hoppar in i duschen och hoppas komma ut som en ny människa!

RyanAir

Vilka jävla svin!! Hahaha! Ska boka en resa nu Stockhom-Österrike och priset för den resan är 606:- UNDERBART! Jättebilligt, jättebra! MEN, om man vill ha med sig en väska på max 20kg tillkommer den fina summan 634:-, och vill man även ha med skidutrustning så kostar det YTTERLIGARE 800kr! Då slutar summan alltså på 2040 kronor!? Herregud säger jag bara....

Tisdag.

Idag är den den 25:e, och det innebär LÖN! :) Synd bara att mer än hälften av lönen är borta när man har betalat alla räkningar.. En del av de inköp jag tänkte göra den här månaden får nog vänta till nästa månad.

Idag: Jobb 12.00-22.15

Måndag

Har fixat med tvätten hela morgonen samtidigt som jag har latat mig framför den här dumburken. Frukosten har snart landat i magen och då är det dags att borsta tänderna och sen rusa vidare till jobbet.

Jag borde ha plockat ur diskmaskinen och plockat bort lite här hemma också, men jag latade mig istället. Förlåt hjärtat!

Klockan tickar... dags att rusa!

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart.


Treårskalas i Nacka


Här blåser V. ut ljusen på tårtan!

Gimme gimme gimme....


Onsdag.

Idag fyller Vincent 3 år, så ikväll blir det kalas! :)

Fick hem min iphone igår. WIIIIIIIE!!!  *lycklig*
Har fixat och trixat med den heeeeela förmiddan.

Tack igen älskling!


Nu ska jag göra en insats och plocka undan lite här i lägenheten, sen tänkte jag bege mig till gymmet en stund. Jag är ju ändå ledig idag! :) Kalas ikväll som sagt!

Tjingeling!

Hockey + Handboll = Myskväll?

Haha, njaa inte för min del - men älsklingen min bara myser! ♥ Jag väntar mest på att det ska ta slut så att vi kan gå iväg till posten och hämta ut min IPHONE!!! :)

Jag har verkligen världens bästa pojkvän och sambo!
Erik - vad skulle jag ta mig till utan dig? Du är mitt allt!


(Av någon konstig anledning hittar jag inte någon bild där Erik
INTE gör en konstig min. ) Love you anyway!

Tisdag.

Ja, den här tisdagen ser väl ut som de flesta andra. Den består av jobb.
Beroende på hur jag känner mig ikväll när jag slutar så funderar jag på gymmet med.

So long.

" Ain't it good to know you've got a friend "


Hej hopp!

Nu bär det av till gymmet! :)

Gå på stan eller gå på gym?

Idag är jag ledig. WIIHOO!! Jag och Erik ska ta en sväng på gymmet senare i afton, så det blir nog att gå en liten sväng i centrum istället för att gå till gymmet 2ggr idag. Tycket att det låter ganska vettigt.

Ska bara höra om mitt hjärta vill ha lite lunch hemma eller om han ska äta med jobbet? Sen beger jag mig mot Centrum för att använda mina presentkort som jag fick i julklapp! :)

Har varit på badhuset.

Var iväg till vasalundshallen och simmade med grannen. Mys! :)
Tänkte gå och lägga mig strax. Imorgon blir det nog en sväng på gymmet.

Torsdag.

Nu är det bara två månader kvar tills vi åker till Österrike! :) Ser fram emot att komma iväg lite. Det ska bli så himla kul att bara få umgås och ha det trevligt!

Sitter och funderar på vad jag ska köpa för kamera.. ? Måste ha en innan vi åker iväg eftersom att min nuvarnade gick ett traumatiskt öde till mötes på självaste julafton. Jag har hittat en Samsung som är intressant. Har haft en samsung tidigare som jag var riktigt nöjd med, så jag tror inte jag skulle bli besviken på denna heller:

Samsung PL200



Sore Throat.


Köpa gymkort?

Jag och Erik kom just hem från årets första gympass. Vi lyckades flörta till oss ett månadskort gratis för att prova på, sen kommer vi nog att köpa ett årskort när det går ut. Känns riktigt bra! Imorgon blir det gym igen och på måndag ska vi på ett spinningpass! Hoppas på att vara i mitt livs bästa form 2011! :)

Bad Gastein

Har ansökt om ledighet idag inför v.11 då vi har planerat att åka till en skidort i Österrike. Håll tummarna för att jag får följa med i år, annars får Erik åka själv igen. Det vore lite trist.

Det känns lite dumt att vara ledig då jag inte har jobbat så länge.. men jag vill väldigt gärna åka iväg, så håll tummarna med mig nu för att de är snälla på ICA Maxi! :)


Ps.

Jag fick en Iphone av Erik i ettårspresent och födelsedagspresent.
TACK hjärtat!!


Kärlek på menyn.

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i ett år! ♥



Kärleken som jag känner för dig blir bara starkare och starkare för varje sekund som går. Allt känns så rätt med dig Erik. Jag älskar dig!

RSS 2.0