Torsdag.

Idag flyttar vi ut ur den lilla lägenheten och in i den större. Dessvärre ser det fortfarande ut som en byggarbetsplats där vi ska bo.. Internet kommer vi inte att ha något på någon vecka heller, så mig lär ni inte höra av på ett tag!

Peace out!

Uppdatering.

Det är fullt upp just nu, därför blir det inte så mycket tid över till att sitta här!
Några bilder på lägenheten:




Nu ska jag iväg och jobba. Yey!

Berg- och dalbana.

Just nu går det neråt.

Måndag.

Förkylningen som man ofta kan förvänta sig efter en utlandsresa har tagit ett stadigt grepp om mig. Jag snorar och har ont i halsen.. inte så kul alls. Nu ska jag skynda mig ner till Solna C och handla lite småsaker som behövs för att påbörja målning i lägenheten - sen jobb.




Hemma igen!



Vi har haft en underbar vecka tillsammans med underbara vänner. Fler bilder och uppdateringar kommer senare. Nu ska vi krypa ner i sängen. Så trött som jag är så sover jag nog inom 5 minuter! Godnatt.

See you in a week.

Imorgon kl 16.50 stiger vi av planet i Budva, Montenegro. Niiice.

Taggad?

Njaa.. inte speciellt.

Ser fram emot onsdagkväll. Då blir det middag med Eriks bröder + respektive, sen ska vi se Joe Labero :) Tordag är jag ledig, så då ska jag ägna mig åt att tvätta först och främst. Sen ska jag försöka göra så mycket jag bara kan i lägenheten. Måste ta till vara på varje stund som går vara där.

Nu ska jag äta något innan jag hungrar ihjäl. Sen jobb.

Sådär.



Nu har jag plockat bort i lägenheten så att vi kan leva här. Man glömmer bort att ta hand om "viktiga" saker då man har fullt upp med annat.. Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet.

Sakta men säkert...

Godmorgon! Sitter här och försöker klura ut vad nästa steg blir. Vi har ju som sagt rivit ut allt så nu är det bara väggarna kvar. Vi ska spackla väggarna i sovrum, vardagsrum och kök. Sen ska det slipas och målas. Kanterna i "öppningarna" ska reglas och snyggas till med gips. Frågan är bara vart man ska börja?



Söndag.

Idag har vi arbetat hela dagen i lägenheten. Nu är allt borta, bara väggar kvar! Det blir att pyssla med regling, spackling och ev. lite målning i veckan.

Erik sover så sött här i soffan.. hjärtat mitt! ♥
Jag ska hoppa in i duschen sen ska jag ta med honom och krypa ner i sängen.

Mys.

Just nu myser vi med ost & kex framför tvn :)


Framsteg.



Nu är hela väggen nere, men eftersom att jag var lite stressad iväg till jobbet så blev det ingen bild på det. Det kommer imorgon förmodligen. Men det händer grejer hela tiden i alla fall! :)

IKEA - nytt kök på G!

Ska ringa till IKEA kl. 10.00 och se om de har tid att hjälpa oss att rita upp ett kök. Förhoppningsvis har de tid och vi kan rita upp och beställa ett redan idag! :)

Rivning pågår....


RSS 2.0