Oslagbart




Igår var vi på OSLAGBART på Hamburger Börs. Riktigt trevlig kväll tillsammans med mina favoriter!

Arlanda, terminal 4

Är och hämtar mamsen på flygplatsen! <3 Ikväll blir det först middag och sen idol-mys, och imorgon ska mamma få sin överraskning! Thihi


Halloween

Pysslade ihop två små pumpa-gubbar. Det är ju faktiskt Halloween i helgen! :)


HIPP HIPP HURRAAAA!!

Idag fyller världens bästa mamma år! Ett stort grattis på din dag. Kärlek!!


Hrmpf..

Ont i halsen. Trött. Fryser. Förkylningssymptom? I hope not. Tar en liten tupplur och hoppas på förbättring snarast! Natti.


Pictures

Bilder tagna av mig på underbara Pea!


Tomt..

Saknar min Erik..


Ensam och övergiven...

I alla fall över helgen.

Tycker inte alls att det är speciellt kul att stanna hemma och jobba medans Erik åker iväg till Göteborg. Men det är inte så mycket att göra åt mer än att härda ut! Jobbar till 20.00 ikväll, så jag får skynda mig hem och ha mitt eget lilla idol-mys. Sen imorgon jobbar jag bara till 13.00, har ingen aning om vad jag ska hitta på efter det..? Erik har ju bilen med så jag blir lite mer begränsad.. Det löser sig nog.

Måste iväg till jobbet nu. Eller äta frukost först, sen gå till jobbet.

Dagens sanning?

Jag vet inte.. men ibland så skulle en del människor behöva fundera på vad som verkligen är viktigt här i livet.

_____________________________________________________________________________________________



Vi hade det jättebra på kryssningen. Tack till alla som var med!! :)
Nu ska jag bara mysa i soffan hela kvällen. Trots att jag var nykter igår mår jag lite si sådär. Hoppas det går över snart. Ha en bra söndag!


Vad spontana vi blivit på senaste!

"Råkade" köpa en öppen spis på mässan! Som den på bilden fast med en svart ram runt.

Det kommer att bli supermysigt i den nya lägenheten! ♥

Nu ska vi äta något lätt och andas i några minuter innan vi ger oss iväg på nya äventyr! Ikväll åker vi på kryssning med pappa & co. Till middag serveras det skaldjursbuffé, MUMS! Förväntar mig inte så mycket av den här lilla trippen eftersom att jag inte gjort något liknande tidigare. Men det blir nog kul :)

Vi får väl se om jag har tid att uppdatera lite under resans gång!

På Stockholmsmässan

Är på mässa för hem&villa med älsklingen! :)


Magnus Ugglas nya låt är grym!

..eller vad säger du Pea? :)



Det börjar vara kallt på morgonen här med..


Men... Oj! ... Vad hände?

Tidigare idag så bestämde jag och Erik oss för att åka till IKEA efter jobbet och beställa ett kök. När vi gick den där slingriga vägen med pilar på golvet (ni vet vilken jag menar va?) så fick vi syn på ett kök som var helt svart. Lite häftigt tyckte vi, så vi  beställde (helt otippat) ett svart kök idag. HJÄLP!? Vad har vi gjort? Haha, ja det blir nog bra. Lite spännande med förändring. Eller vad säger ni?



Tisdag.

För ovanlighetens skull är jag ledig på en Tisdag istället för en Onsdag. Rätt skönt faktiskt eftresom att jag verkligen behövde sova ut! Vaknade för ca 30 minuter sedan, ändå är jag fortfarande lite trött.

Idag ska jag och Erik åka till Stenbolaget och se om de har någon bra bänkskiva till vårt kök. Vi har inte hittat någon som känns rätt till 100% ännu. Så vi får se om vi gör framsteg där. Sen kommer jag nog att åka till Kungens Kurva och beställa tapeterna som vi valt ut + kakel delvis till badrum och kök. Eventuellt att vi åker till Sundbyberg och beställer golvet till kök/hall/vardagsrum/arbetsrum också.


Lite tidigt, eller vad säger ni?

Är inne på IKEA och har precis ritat upp vårt nya kök i deras program. Nu när jag är på väg härifrån får jag syn på detta på tag-själv-lagret. Tidigt? Ja, det tycker i alla fall jag.


Tänker så det knakar..

Vi var över hos grannen som har en likadan lägenhet som den vi köpt för att få lite inspiration. Det resulterade i att vi har ändrat oss ganska mycket gällande planlösningen. Just nu är det nog detta som gäller:



Det går framåt..

Visning på lägenheten idag som sagt. Det var några spekulanter, så det känns ju rätt bra att det var några som kollade i alla fall. Vi får se imorgon om de är intresserade av att lägga bud. Håll tummarna!

Dagen har spenderats mestadels på Bauhaus. Vi shoppade lite kakel och klinker + badrumsmöbler, så vi är ute i god tid den här gången! :) Tapeter bestämde vi nog klart igår, och golvet vet vi med vad vi ska ha. Så det är inte så mycket kvar nu! Heja oss!

Nu ska vi äta middag/kvällsmat sen mysa ner oss i soffan och se en film. Perfekt söndagskväll!



Carolines 25-årsfest! :)

På väg hem efter en trevlig kväll hos Carro! :)

Imorgon är det visning på vår lägenhet, så håll tummarna för att allt går vägen!


RSS 2.0