Lägenheten


Angående det här med julklappar..

Snälla ni, köp inga julklappar till oss i år, vi kommer nämligen inte att kunna köpa några till er! Okej?

För övrigt så går det framåt i lägenheten! :) Jag uppdaterar med lite bilder senare ikväll eller imorgon.


Up, down, turn around!


..älsklingen min är duktig och slipar!


Själv målar jag! :)

Söndag.

Idag är det 1:a advent. Helt ofattbart vad tiden har gått fort! Jag måste erkänna att jag är lite sotis på alla som får plocka fram adventsstjärnorna, pynta och göra det fint hemma. Jag vill också göra det! Men det är så onödigt så vi snart ska flytta..  :)


Godmorgon världen.

Att stiga upp nu för att jobba på min lediga helg känns sådär måste jag säga. Men vad gör man inte för sina arbetskamrater? Det är ju bara 3h! ;)


Nu händer det saker.


Vi har fått spotlights i taket


Vi har börjat måla! Erik är så duktig ♥


Väggen där den öppna spisen ska sitta är påbörjad...


..och nu är den på plats!


Golvvärmen i badrummet är på väg att installeras...


Måla lite till...

Som ni ser börjar det hända mer och mer saker som syns att det har hänt. Det känns väldigt kul att äntligen se förändring på det man gör. Helgen kommer att bestå av mycket arbete i lägenheten. Mest målning för min del!

Nu ska jag laga lite mat!

Det blev inget.

Vårdcentralen är sämst på att ge information, så jag ska dit på måndag istället.
_____________________________________________________________________________


Byggarbetarna jobbar på för fullt. Badrummet börjar ta form samt att vi börjar få ett innertak:



Trying to convince myself that this isn't dangerous.

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag först göra ett stopp på apoteket innan jag beger mig vidare mot vårdcentralen för ett ynka blodprov. Jag har en innre dialog med mig själv hela tiden om hur bra och snabbt det kommer att gå. Att det inte alls är något som man behöver oroa sig för. Bara gå in, lägga sig ner, sen är det klart.

Håll tummarna för att jag kommer att vara så sansad som jag känner mig just nu då jag väl är där. Det här är den allra värsta fobin jag har. Men jag känner mig lugn. Det är ju över på några sekunder! Det är väl inget att bråka om..

Erik kommer att vara med och hålla mig i handen ♥, det kommer gå jättebra.


Två bilder är bättre än ingen!



Det har inte hänt så mycket alls utseendemässigt nu på några dagar. Imorgon kommer det nog att hända lite mer om allt går som det ska. De ska bland annat börja sätta dit gipsskivorna i taket. Jag uppdaterar när jag tagit lite mer bilder!

Känner en saknad..


Vårdcentralen

Var till vårdcentralen nyss, de hade en tid kl 11.20, så jag ska fördriva tiden fram till dess. Med vad vet jag inte..

Det var i alla fall samma problem som tidigare nätter i natt med. Känner mig helt slut i kroppen. Det är till och med jobbigt att hålla i mobiltelefonen. Vi får väl se vad de säger. Hoppas jag slipper ta blodprov i alla fall. Ryser bara av tanken..


20 november

Idag är det exakt 2 år sedan jag och Erik träffades "face to face". Kommer aldrig glömma första gången jag såg min prins på Landvetter.. ♥


INTE pigg tjej.

Ska nog samla mina krafter och gå till VC imorgon. Har de senaste fyra-fem nätterna inte sovit ordentligt.. Vaknat minst 3-4 gånger under natten. Jag är inte speciellt pigg just nu. Därför är det dåligt uppdaterat här med..


Haaaard work, work!

Imorgon är det jobb som gäller, 8-17 står på schemat och det finns massor att göra (som vanligt). Vi har lyckats förbereda en hel del idag inför imorgon, så förhoppningsvis kommer det att rulla på bra! :)

Efter jobbet ska jag och Erik bege oss till bl.a IKEA och fixa lite mer saker till lägenheten. Om det har skett några förändringar utseendemässigt ska jag försöka lägga ut bilder imorgon med, jag lovar!

Nu - sängen!

Mer bilder...


Step by step


I helgen var Jörgen på besök och hjälpte oss att skruva ihop alla köksskåp. Stort tack!


Det händer verkligen lite saker varje dag som gör att man ser framstegen! Imorgon kommer hantverkarna att skruva upp gipsskivor i taket, sen borde det större sovrumet vara färdigspacklat efter imorgon med så att vi kan börja måla :) Vi får väl se. Jag fortsätter att uppdatera med bilder framöver.

Hahahaha


I'm free to do what I want this weekend, cause I don't have to go to work

Det känns riktigt skönt att veta att jag inte behöver ställa väckarklockan ikväll. Har precis landat efter den här veckans intryck och ska snart ta en lång varm härlig dusch. Kvällen har mycket att erbjuda, bland annat att börja skruva ihop köksskåp som ska komma när som helst nu. Sen kan jag ju bara inte missa idol som börjar kl 20.00! Känns onödigt att missa det nu då jag följt det hela säsongen :)

Lägger upp bilder lite senare på framstegen i lägenheten. Det händer små saker varje dag, och det går rätt snabbt! Vill att det ska vara klart nuuu! :)

One step forward.

Det går sakta men säkert framåt. Här kommer lite fler bilder på nya lägenheten:


Vill någon vänlig själ skänka mig 10.000 kr?

Då köper jag denna lilla krabat:


HUR SÖT SOM HELST!!!

Här ska vi bo om en dryg månad.


Wish me luck.


.



Happy news!

Pratade med Sofia i telefon idag och fick veta att hon och Erik flyttar till Stockhom efter jul! Helt fantastiskt roligt måste jag säga! :) Det ska bli riktigt kul att vi kommer att kunna börja umgås mer igen!


Hittade en gammal bild som jag tycker är fin.


RSS 2.0