Måndag.

J a g   m å r   i n t e   b r a .

Imorse när jag vaknade hade jag bara liiite ont i halsen. Nu har jag jätteont i halsen, fryser, känner mig varm och har ont i hela kroppen. KUL!

Imorgon är det utbildningsdag 1 av 2, jag hoppas verkligen på att kunna vara med båda dagarna och inte vara sjuk! Får väl proppa i mig värktabletter för att orka.. Det känns väl sådär. Vi får se hur jag känner imorgon!

Nu ska jag göra en kopp med varm choklad, titta på lite TV och bara mysa.



Erik jag saknar dig!

Söndag - Morsdag.

Grattis alla mammor på eran dag. Ett litet extra grattis till MIN mamma som för övrigt råkar vara den bästa!  ♥

Idag ska jag se på en musikal som mina kära stockholmstroll ska medverka i. Efter det hoppas jag att jag hinner skjutsa Erik till arlanda för att pussa lita på honom innan han åker till Hong Kong/Kina.

Nu blir det frukost för hela slanten!

Orange är det nya svarta!

img_8680 (MMS)

Orange är det nya svarta!


Dinner plans.

Är sugen på något riktigt gott till middag! Något med skaldjur skulle inte sitta helt fel.. Mmmm!
Det tragiska är att jag måste gå och handla, och himlen öppnade sig just för ett fruktasvärt skyfall! Suck.. Vet ni, jag hör att det åskar med!? Det kan vara anledningen till min huvudvärk. Tack så mycket!

Får hoppas att det drar vidare snabbt så att jag kan gå iväg snart.. börjar vara lite hungrig faktiskt.



Wiiiiiiie!

Då var det bokat och klart! :)

 

Vi kommer att bila ner till Frankrike tillsannas med Mange och Catta. Det blir 2 dagar och en natt i Paris, sen 7 dagar på franska rivieran. Påväg hem blir det nog 2 nätter i Italien, en natt i Milano och en natt i Lugano. Ser verkligen fram emot att åka iväg! :)

Nu måste jag sova, det kommer att bli en påfrestande dag imorgon..


Måndag.

Sitter hemma på lunchen och andas ut. Ikväll har vi tvättid, och det behövs vill jag lova! Kommer knappt ihåg när vi tvättade sist, och nu är typ alla mina kläder smutsiga! Haha!

Vi ska nog titta lite på semesterplanerna för i sommar ikväll, och kanske till och med boka! :)


Det ser inte helt fel ut..

I'm a lucky bastard

För jag har den bästa killen i världen!


Lace dress


Bilder från helgen, del 2.


Bilder från helgen, del 1.


Söndag.

Home sweet home (?) Både ja och nej. Det känns skönt att vara hemma, men jag saknar redan alla människor i Skellefteå.. Vi får se till att träffas snart igen!

Alla bilder kommer, jag lovar! Men nu måste jag och Erik sova.. Jobbar ju imorgon som vanligt!

Västerbotten, Skellefteå

Idag har vi spenderat dagen på Boda Borg med familjen. Riktigt kul har det varit! :)


Det blev inte så mycket bilder eftersom att vi sprang runt så mycket och försökte klara rum!

Ikväll blir det grillning hemma hos oss i Drängsmark. Mys! Familj och vänner kommer att vara samlade, så jag ser fram emot det riktigt mycket! Ska försöka att ta många bilder och uppdatera sen!


Bowling!



Torsdag.

Dagen med stort D. Vi åker till skellefteå om ca 6-7 timmar. Jag har inte börjat packa än och jag börjar jobba klockan 12.00. Ska hinna äta frukost, duscha, ta hand om tvätten och packa innan dess. Jag kanske borde sätta lite fart?

Måste bara berätta att jag låsa ute mig och Erik igårkväll, så vi var tvugna att ringa en låssmed. Vi tänkte att nu kan vi inte åka till Skellefteå! Det var dyrt som ..... med en låssmed! Suck. MEN till våran räddning kom kassören i föreningen förbi, och Erik nämnde för honom att vi var utelåsta och att vi väntade på låssmed. Vet ni vad han säger? " Jag tror att jag kan ha en extra nyckel hemma! " och DET HADE HAN OCKSÅ!! :) Så allt löste sig, vi behövde ingen låssmed och nu har våra grannar en extranyckel! Har man tur ibland eller vad?


Balkonghäng.

Sitter på balkongen och njuter av solen idag igen.
UNDERBART!

Balkonghäng.

Sitter på balkongen och njuter av solen idag igen.
UNDERBART!

Sitter på balkongen och njuter...

img_4522 (MMS)

Sitter på balkongen och njuter av den fantastiska solen! Just nu är det 19°C i skuggan, huuuur härligt som helst! :) Kl 12.00 bär det av till jobbet. Så jag får passa på nu! :)


Time to sleep.

Ja, Erik sover redan brevid mig i soffan. Hjärtat!
Om du bara visste vad du betyder för mig. Du är allt.

Nu måste jag sova, annars kommer jag att falla ihop snart.
Godnatt!



3 dagar kvar.

Eriks söta brorson! :)

img_4554 (MMS)

Eriks söta brorson! :)


Countdown.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi lämnar huvudstaden för ett efterlängtat besök i norrland! :)
Det ska bli så kul att träffa familj och vänner igen! Saknar er allihopa!

Har vart i Kista centrum

img_9894 (MMS)

Har vart i Kista centrum och terapi-shoppat lite. Endast 139:- för de här skönheterna! (ord. pris 599:-) vilket kap!  Ikväll blir det myskväll med min älskling. Vad skulle jag göra utan dig Erik? Så mycket som du får stå ut med.. Du är en klippa!


From the depths of my heart

Ledig? Ja, idag är jag ledig från jobbet..

Ibland önskar jag att man kunde vara ledig från så mycket mer.. Från allt egentligen! Alla tankar som snurrar runt, alla krav som finns. Allt. Men som de flesta vet så är det tekniskt omöjligt så länge man är vid medvetande - vilket man själklart vill vara. Livet är inte alltid en dans på rosor, I know. Men det ska inte kännas jobbigt jämt! Det är så svårt att ta steget till en förändring, för mig i alla fall. Det är svårt att veta vad man ska göra för att vända blad och gå vidare till nästa kapitel..

Ett lite djupare inlägg än vanligt, men det är så här det känns. Orken, drivkraften och lusten sinar mer och mer, jag måste göra något åt detta, men vad? Jag har det så fruktansvärt bra egentligen! Värlends finaste pojkvän/sambo ♥, familj & vänner.. Det är bara tankarna och känslorna som ställer till det. Alldeles för mycket.

Många tankar och funderingar..


Tisdag.

Jahapp, det kanske är dags att klä på sig och borsta tänderna? Måste snart rusa iväg till jobbet. 12-19 är det som gäller idag. Jag måste erkänna att jag börjar bli lite smått less på mitt liv. Jag får fundera ut en plan...

För övrigt så är jag förbannad på Eriks telefon, den fungerar ca 0% och jag hatar det.

Nu har jag inte tid längre, så vi hörs!

Berlin, Tyskland.



RSS 2.0