Take me to a warm and sunny place

Åh, jag vill så gärna åka iväg på en sol- och badsemester just nu! Kollade på lite resor igår kväll.. Det blir nog en vecka i sommar då vi har semester. Det känns så långt bort bara! Hade helst velat åka NU! Aja, den som väntar på något gott...


Dagens lunch


städa > tvätta > diska

Ja, promenaden blev inte så lång som jag tänkte mig. Förkylningen gör sig påmind varje gång man försöker aktivera sig lite. Hostig, snuvig och andfådd. Det är inte lätt! Men en liten stund fick jag vara ute och röra på mig.

Nu ska jag snart ner i tvättstugan och starta igång några maskiner. Sen tänkte jag även passa på att plocka undan lite här och diska. När jag är klar med det kanske det är dags att äta något?

Imorgon ska jag jobba, 8-17. Hoppas jag inte hostar allt för mycket, det känns så ofräscht. Sen kommer Malin hit imorgon med, och hon stannar ända till på söndag!

SUNSHINE!

Idag skiner solen som aldrig förr! Ska stoppa i mig lite frukost och skynda mig ut på en promenad! Kl. 12 har jag tvätt, så det betyder att jag har 2h på mig att vara ute! LOVELY!

Bake a cake..

Eller tre..?

Fick för mig att baka lite. Var som sagt sugen på att göra bullar som jag nämde tidigare. Men jag hade inte jäst och inte tillräckligt med mjölk hemma, så det blev chokladbollar, sockerkaka och toscakaka. Det duger det med! Tänkte att Erik ska få ta med till jobbet imorgon och bjuda på lite go'saker :)


En riktigt söt blus.


Vårkänslor? Sol? Värme?

Nej, det är bara att glömma..

Det SNÖAR!?

Suck...

Tisdag.

Hemma från jobbet i dag med.

Tänkte försöka passa på att skriva lite på rutiner osv.. Vi får se hur mycket jag orkar.
Jag hade en fundering på att baka lite med? Lästa igår att min bror hade bakat bullar,
gissa om jag blev sugen!? Men eftersom att jag ska börja nyttigt vet jag inte om det är
så bra att börja baka en massa go'saker...? Hehe, vi får se vad som händer. Vi har ju
faktiskt en frys :)

Nu ska jag äta frukost, min mage skriker!

Måndag.

Ny vecka nya tag.

Jag hade tänkt dra igång och träna nu, men jag har min förkylning som stoppar mig. Jag är så less på mig själv så det finns inte! Så nu är det dags att ta tag i mig själv. Ingen annan kan göra det åt mig! Så eftersom att jag är förkyld och inte kan träna så börjar jag med maten - äta nyttigt!


Lördag


Fredag.

Underbara soliga löningsfredag! Det skulle vara underbart att gå ut och ta en långpromenad i det fina vädret, helst tillsammans med min älskling! MEN jag jobbar 10-19 idag, så den korta 5-minuterspromenaden till jobbet får lov att duga.

Ikväll ska jag bara krama och pussa på min Erik. Tror inte att vi har varit helt själva någon dag på typ 2 veckor!? Sen är det ju våffeldagen idag, så det kan hända att en våffla eller två slinker ner med!


Bad Gastein

Varsågod mamma, här kommer några bilder :)



Tisdag.

Så, nu har vi vart hemma några dagar.. Jobbet och vardagen har börjat om. Vi hade det riktigt bra där borta, lite otur med vädret bara. Mestadels mulet och lite snöstorm.



Nu ska jag göra mig klar för att gå iväg till jobbet. Ska vara på utbildning hela dagen!

Suck.

Har packat fram till nu. Ska masa mig isäng.. väckaren ringer 04.50 imorgon, jag kan lova att jag inte kommer att vara pigg då! Men semester i en vecka, då får det vara värt det!

Österrike, Bad Gastein - Här kommer vi! :)

The menu


(klicka för större bild)


Vi har haft det supertrevligt ikväll! Det måste vi verkligen göra om snart igen!
Nu kallar sängen för det blir en tidig morgon imorgon.

Vårkänslor i Stockholm

Det är verkligen underbart utomhus! Solen skiner och det är +3°C i skuggan! Hoppas verkligen att det här håller i sig och att våren har kommit för att stanna! Nu är jag snart klar med all tvätt och städning, då blir det att inhandla ingredienserna för kvällen! :)

Ser verkligen fram emot ikväll!

Mr. Saxobeat - Alexandra Stan


Onsdag.

Dagen kommer att bestå av tvättning, storstädning, en massa inköp, god mat och riktigt trevligt sällskap - för ikväll kommer Jane & Johan över på middag :) Jag och Erik har komponerat ihop en liten trerättersmeny, jag visar den lite senare!

Nu måsta jag lägga på ett kol om jag ska hinna med allt idag!

-en liten tjuvkik på menyn!


Bowlingen i lördags.






Ett helt år har passerat.

Idag har jag bott i Stockhom i ETT år. Ett helt år!? Det har gått otroligt snabbt, men det känns som att jag har bott här en mycket längre tid. Jag trivs som fisken i vattnet och ångrar inte en sekund ett jag flyttade hit! Det enda negativa är att man saknar familjen..


Jag och Erik har ju faktiskt varit sambos i ett år idag med! ♥


Lördag.

Idag åkte vi in till centrum för att shoppa lite åt våra pojkar! Erik fick med sig 2 skjortor, 2 slipsar och ett par skor idag. Det är han värd! ♥ Just nu är det hockey (väldigt viktigt). Senare ska vi iväg och bowla eller göra något annat kul :)

En vecka kvar till Bad Gastein!

Foto.




RSS 2.0